AFRIKA

Okejjj, nu vill jag verkligen bort från Sverige, skolan och alllt en stund. Ska bli så hiimla skönt att åka till Egypten nästa vecka och bara koppla av.
Men först så fyller pappa 50 på torsdag så då ska vi bort. Kan inte säga vart och vad vi ska göra eftersom han inte vet om någonting, men kan säga typ på fredag eller något. Annars lär det synas på typ instagram eller facebook :)
 
Har en hel hög med läxor, prov och plugg som måste göras innan och efter resan också. Så jag varvar plugg och träning just nu.
Skyttet idag gick inte som jag hade tänkt mig, och det är SM i helgen.. får se hur det slutar!
Nu ska jag plugga till typ 9, sen ska jag SOVA.  Det är också något jag gör mycket nu för tiden.
pussseeen!
 

 
 
 
 
 

ÖNSKELISTA

några saker som står på min önskelista. Kommer lägga upp lite mer sen tror jag :)
9 dagar kvar till födelsedag och 37 till julafton :D

PAUS

Jag kommer i fortsättningen inte ägna någon tid alls åt bloggen. Jag har alldeles för mycket att tänka på och annat att göra!

VECKOREVYN

 
Ska snart åka och ta någon spruta som är bra om man har tagit innan man åker till Afrika. Efter det ska jag drilla och dansa i ca. en timme!
Ville bara säga att jag hade alla rätt på provet för luftgevärskortet igår också! Gick bättre än vad jag hade förväntat mig :)

ALLA HELGONS DAG 2012

 
 
Dagen har bestott av plugg, fika hos morfar, lite Eva & Adam och jag har även besökt två kyrkogårdar, vääldigt vackert måste jag säga!
 

BEST FRIENDS


PORTRÄTT

 
 
 
 
okej, jag måste skaffa ett nytt stativ. det andra gick sönder..
 

BIO

Tog tåget till Linköping igår eftermiddag tillsammans med två andra. Åt på restaurang och köpte en tröja på New Yorker innan vi gick till bion. Vi kollade på möhippan och den var faktiskt rätt braaa :)
 
 
Idag har jag hunnit med att städa mitt rum, bada, fotografera och förut var jag ute och gick en sväng.
Har ganska mycket att plugga till nu i helgen. Ska göra ett engelskaprov och ett so-förhör som jag missade i fredags, och måste även plugga till luftgevärskortet så jag kan få min tävlingslicens till SM!