TISDAG

Dagen började med att jag gick upp och gjorde frukost, gick tillbaka till sängen och satt med datorn en stund. Sen duschade jag och åkte till Mjölby för att kolla min rygg för andra gången. Efter det åt jag och Andreas på "på lunch". Vi hann också med en sväng inne på gallerian där jag hittade en haircuff.
 
Tog bussen hem och mötte Emma för att fota henne. Blev klara för ett tag sedan, får se om jag lägger upp resultatet någon dag :)
Nu har jag precis ätit och ska snart åka iväg till Mjölby för lite drill och dans. Sen ska jag ut med Elin!
 
 
KappAhl - 50kr
 

SHOPPING

 
 
 
 
 

MIN HELG

Min helg har varit super, även fast jag inte var på det bästa humöret i skolan i fredags, heheeee..
 
Åkte i alla fall på konfaläger direkt efter skolan till Vårdsnäs lite utanför Linköping :)
Myyycket bättre och fräschare än vad vi förväntade oss.
När vi kom dit lekte vi lekar, fixade i våra rum och sen gick och åt middag på restaurangen som var jättefin. Har för mig att vi fick lassange, och glass till efterrätt.
På kvällen tog vi in madrasser och kollade på film i ett rum men jag orkade verkligen inte kolla på hela så jag somnade där, haha! :)
I lördags lekte vi, pysslade, var i kapellet och lite annat. På kvällen var vi i en kåta och hade lägerbål och sjöng lite. Efter det hade vi en kvällsmässa.
Frukosten var också väldigt god, och sist men inte minst så har vi busat, varit med och spelat "teater" på ett dop och haft det myyycket roligt. Lärt känna lite nytt folk och sådär :)
 
Har förövrigt företagsorientering måndag till onsdag den här veckan, och det har gått väldigt bra idag. Var som sagt på studiebesök på Motala sjukhus. Intervjuade lite anställda och såånt. Sen drog vi en fika på stan också!
 
Läger nästa helg också, berättar mer om det senare för nu har jag skrivit lite mycket !
 

Fika i Motalaaa
 
Frukosten på lägret
 
 

MONDAY

Härlig dag!
Började med syslöjd följt av tyska. Sen ringde vi runt till lite företag och frågade om studiebesök, så har fixat ett nästa måndag på Motala sjukhus :)
På svenskan hade vi ett otroligt lätt prov och på idrotten vet jag inte vad vi gjorde riktigt.. för jag fattade inte ett piss!
Efter skolan åkte jag och mamma till morfar och umgicks lite :)
 
 
12 ljus tända på mitt rum, och mjukiskläder på! HÖST ♥

NEW

 
 
Dåliga bilder, men orkar inget annat just nu :)
Jackan hittade jag inne på Intersport för 999kr och tröjan på NewYorker för 99kr. Blev inte så mycket, men är nöjd i vilket fall :)

ANJENEMT, ANJENEMT MYYYYYCKET ANJENEMT...

...för er att få träffa Nilsson. 
HALLÅ DÄR UTE JA E VILD O SKILD...HAR ETT TONÅRSBARN SOM BOR VARANNAN VECKA..MER ÄN ANNAT GÖR JA SOM JA VILL...
Jo, hur som helst.. idag har ja vart i skolan hela dagen...suck o stön vare här jah!
Men ja förbättrade det hela genom att när ja kom hem, satte på högsta volym av magnus uggla som ni kanske ser här ovan,  det var rena dansshowen är hemma. Ja i alla fall,  imorrn får vi se vad dagen erbjuder...kanske en kopp kaffe med smör, eller en bit kladdkaka med brunsås? visst låter det frestande? jo men för all del.. 
Nu har ja inget mer att erbjuda så jag säger, tack o hej leverpastej! 
 

Tjena alla monsterdiggare!

ELIN HÄR!
bäst ni aktar er.... 
ja som sagt,  jag är en lagom tjock o klok man i mina bästa år.
om ni frågar vilka år som är bäst, så måste ja säga alla . i alla fall när det gäller mig.
Nu är det så att det är dags att dejta sängen, så vi får väll höras av.
Jag måste bara säga att det var trevligt att råkas mrs fridagustawsson.blogg.se, men det var även mycket anjeeeenemt för mig att få träffa er mina kära kamrater. 
GODNATT<3 

TORSDAG!

 Försöker blogga så ofta jag kan, men har inget speciellt att skriva om..
Har i alla fall börjat gymma igen vilket känns nedrans härligt! Ska försöka hinna med 3 gånger i veckan :)
 
 
 
två från hemkunskapen

SHAPE UP!

  

 
1) Sätt upp mål - Rimliga naturligtvis. Sätter man upp för höga mål så är det lätt att ge upp och bli besviken på sig själv. Sätt upp ett litet första mål som något enkelt som "Jag ska träna 3 gånger i veckan" och när du har uppnått det så kan du sträva efter nya saker. Utan att glömma bort att följa de föregående målen förstås!

2) Hitta en förebild - Finns det någon vars kropp du drömmer om? Någon som alltid pallrar sig iväg till gymmet och lyckas stå emot godispåsen medan andra faller för frestelsen? Till exempel en känd person, någon på gymmet eller vart som helst. Det är ett bra sätt att hålla dina mål färskt i minnet, och för att påminna dig vad du strävar mot! Se till att du väljer någon som förtjänar din beundran - inte någon som har ohälsosam mat- eller motionsvanor, eller en önskan som är omöjlig att uppnå. Tänk på att alla har olika kroppsbyggnader.
 

3) Belöna dig själv - När du känner dig stolt över dig själv så ska du självklart få belöna dig själv. Hyr en film du längtat efter att se, skäm bort dig själv med massage eller en ansiktsbehandling. Alltså - belöna dig själv med något som gör dig glad! Då menar jag inte att du ska ta en promenad och sedan gå hem och belöna dig med en chokladkaka, det blir lite som "one step forward and two steps back".

 

4) Skaffa en träningskompis - Att ha någon att träna med är mycket roligare och du kommer att bli mer motiverad att ta en springtur eller ett gympass. De dagarna då latmasken i dig tar över är det hjälpsamt att ha någon som uppmuntrar och pushar dig!

5)  Skapa en träningslista - Att träna utan musik är i princip omöjligt för mig. Skapa en spellista med musik som får dig taggad och vilja göra ditt bästa. Skruva upp musiken and gooo!


6) Gör det roligt - Att träna behöver inte vara tråkigt. Prova dig fram tills du hittar träningsformen som passar dig. Vissa tycker om att springa utomhus och i naturen, andra på springband - Vissa trännar på gym och andra på gruppass osv.
 
7) Mix it up - Om du gör samma sak om och om igen varje dag kommer det att bli tråkigt oavsett. Hitta flera olika övningar du gillar och mixa dem. Prova på att till exempel simma på måndag, pump på onsdag och köra pilates hemma på fredagkvällen. När du känner dig uttråkad med ett träningspass, ersätt det med något annat  nytt, och gå tillbaka till det gamla igen när du känner för det.
 
8) Sätt dig själv först - Om du menar allvar med din träning och mål, då måste du göra det till en prioritet i ditt liv. Om det inte är en nödsituation, kan saker och ting vänta en halvtimme om du är på väg ut på en promenad. Att ta den promenaden kommer inte att göra dig till en självisk person.

 

        
 
         


OBS! text och bild är lånat från annan blogg.

 


FINA VÄN!


 
 
Fotade lite häromdagen, inte något vidare resultat, men ändå :)
 
 
 
 
 
 

TUFF

 
Tuff brud oder was?