FRÅGOR OCH SVAR

Din blogg är jättefin! Har du gjort designen själv?
- Nej, designen har jag inte gjort själv. Det är Lovisa som har fixat med den. Visst är den snygg? :)
 
 Vilken är din favorit bloggare?
- Jag har ingen speciell "favorit", men jag gillar Isabellas blogg. Ni hittar den HÄR! Blir så himla inspirerad av henne.
 
Vilken blogg läser du mest?
- Jag har ingen blogg som jag läser mer än andra. Jag läser dem jag följer på bloglovin, och några andra också :)
 
 
Hur kan du ta så fina bilder och göra dom så fina?
- Jag har gått fotokurs, och läst mycket om vad man oftast gör för fel när man fotograferar. Det är mycket att tänka på, och jag tycker inte själv att bilderna jag tar är så jättefina. Men jag ser förbättringar i alla fall, vilket är bra. Sedan redigerar jag bilderna lite i Photoshop.
 
Vilka bloggar läser du dagligen?
- Jag läser somsagt de bloggarna jag följer på bloglovin, och även tinkerbella, kissies och lite andra kända bloggar. Läser även de som länkar på till exempel facebook :)
 
Vad gör du på din fritid?
- Utanför skolan så älskar jag att fotografera och redigera. Men just nu är det bästa objektivet inne på lagning, så den senaste tiden har jag inte ägnat så mycket tid till det. Annars tränar jag luftgevärsskytte och drill/dans, ger mig ut på en löprunda när jag har tid, pluggar, är med vänner och lever liveeet som tonåring!
 
Gillar du någon?
- Jag tror inte att det är någon människa jag känner som jag inte gillar. Gillar alla människor mer eller mindre. Alla är fina på sitt sätt. Jag är inte heller direkt kär i någon just nu :)
 
Om ni vill följa mig på bloglovin, så finns det en länk i min meny till höger! :)
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback